VISER 1-12 (45)1 2 3 4 Siste 100 per side

Kikkertsikter og optikk, vi har et bredt utvalg til fornuftige priser

Jaktkroken.no fører et bredt utvalg av kikkertsikter og kikkertmontasjer.

Ved valg av kikkertsikte er det flere elementer som kan være avgjørende for hvilket kikkertsikte man velger. Er budsjettet ubegrenset går de fleste for Swarovski eller Zeiss. Ønsker du kikkertsikte i klassen med Zeiss men ønsker at det skal være litt rimeligere, velger mange kikkertsikte fra Kite eller Trijicon. Dette er kikkertsikter som gir deg optikk kvalitet tilsvarende Zeiss men til en lavere pris. Trijicon kikkertsikter har i tillegg en unik konstruksjon av lyspunktet som du ikke finner på noe annet kikkertsikte.

Ser du etter kikkertsikter i et lavere prissegment men ønsker mest mulig optikk for dine investerte kroner, er kikkertsikter fra Sun Optics Usa, Scandium og Falcon Optics gode valg. Dette er merker med overraskende gode kikkertsikter. Kikkertsikter fra Falcon Optics er stort sett modeller med retikkelet i første fokal plan. D.v.s at retikkelet er medforstørrende og disse kikkertsiktene benyttes av mange til langholdsskyting. SunOptics USA har et bredt utvalg kikkertsikter som spenner fra de helt rimelig til mellomskikt nivå. De som kjennetegner deres kikkertsikter, og som er Sun Optics sin filosofi, er gode kikkertsikter til rimelige priser. Scandium kikkertsikter er Interjakt sitt eget varemerke. Disse kikkersiktene produseres hos anerkjente produsenter i østen etter Interjakt sine spesifikasjoner. På denne måten kan vi tilby gode kikkertsikter til tradisjonell norsk jakt, til en svært fordelaktig pris.

Når du skal velge kikkertmontasje, er det et mål å få montert kikkertsiktet så lavt som mulig. For de fleste kikkertmontasjer tar du utgangspunkt i kikkertsiktets lysåpning (objektiv diameter). For de fleste kikkertmontasjene er det opplyst om maks lysåpning. Det er da tatt utgangspunkt i kikkertsikter som ikke har parallaxe justering i front. Har kikkertsiktet ditt dette, må du som regel gå opp en høyde for at kikkertsiktet skal gå klar av løpet på våpenet ditt.