Kontakt oss

Vår butikk er noe utenom det vanlige. Hos oss finner du et stort utvalg jaktvåpen, håndvåpen, luftvåpen, pil og bue, kniver og fiskeutstyr. Vi har også et stort utvalg "dingser" og ting som du "bare må ha"........ Vi fører også ammunisjon fra de fleste kjente produsenter som Norma, Winchester, Federal, CCI, Magtech, Hornady, Lapua og noen til. Ønsker du muligheten til å testskyte et luftgevær før et eventuelt kjøp? Hos oss kan du testskyte på 25m før et eventuelt kjøp.Åpningstider for butikken er:

Mandag - Torsdag   Kl. 10:00 - 17:00
Fredag Kl. 10:00 - 16:00
Lørdag Etter avtaleBECo TRADING, ble etablert høsten 1995. Vår fokus har hele tiden vært på gode, funksjonelle produkter med høy kvalitet til fornuftig pris. Våre produkter og våre målgrupper er kunder innen jakt, skyting, hjemmeladere, friluft, politi og forsvar. I November 2004 åpnet vi butikken vår i Nittedal, Nittedal Jakt, Fiske og Fritid.
I november 2015 flyttet vi butikken til Hønefoss og endret navn på butikken til Jaktkroken. Butikken er idag Ringerikes største spesialbutikk for jegeren, skyttteren og fiskeren.

Tlf: (+47) 400 78 089

E-post: post(krøllalfa)jaktkroken.no

Besøksadresse: Industrigata 4, 3515 Hønefoss

Postadresse: BECo TRADING, Industrigata 4, 3515 Hønefoss 

E-postadresse: Post@jaktkroken.no